Hispaania tippklubi sai viie päeva jooksul juba teise neljaväravalise kaotuse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sevilla vasakkaitsja Sergio Escudero ei suuda klubi ebaõnne uskuda.
Sevilla vasakkaitsja Sergio Escudero ei suuda klubi ebaõnne uskuda. Foto: GRIGORY DUKOR/REUTERS

Hispaania tugevamate jalgpalliklubide hulka kuuluv Sevilla soovib lõppeva nädala kiiresti mälust kustutada, sest sai viie päeva jooksul juba teise neljaväravalise kaotuse.

Kui teisipäeval jäädi Meistrite liigas tulemusega 1:5 alla Moskva Spartakile (kes, muide, eile ei suutnud koduses liigas enamat 0:0 viigist Permi Amkariga), siis eile kaotati koduses liigas võõrsil 0:4 Valenciale. 

Hispaania mulluse hooaja neljandana lõpetanud Sevilla suureskoorilised kaotused on seda üllatavamad, et väravavõimaluste ja mängupildi järgi võinuks Eduardo Berizzo hoolealused mõlemad mängud vabalt ka võita.

Valencia jätkab tänu võidule liigas teisel kohal, olles kogunud 21 punkti. Liider on aga FC Barcelona, kes alistas eile kodus Gerard Deulofeu ja Andres Iniesta väravatest 2:0 Malaga. Sevilla paikneb 16 silmaga kuuendal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles