Viis väravat löönud Arsenal kergitas Evertoni juhendaja pea kohale vallandamiskirve

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsenali ründaja Alexis Sanchez (taamal paremal) on saatnud Evertoni võrku viienda palli.
Arsenali ründaja Alexis Sanchez (taamal paremal) on saatnud Evertoni võrku viienda palli. Foto: Peter Byrne/AP/Scanpix

Jalgpalli Inglismaa kõrgliigas alistas Londoni Arsenal võõral väljakul suureskoorilises mängus 5:2 Evertoni meeskonna. Võõrustajad kukkusid kohtumise lõpptulemuse tõttu väljalangemistsooni.

Skoori avas kodufännide rõõmuks Wayne Rooney, kasutades ära Arsenali kaitsjate eksimuse, kuid avapoolaja lõppus Nacho Monreal viigistas. Lõplikult panid külalised oma paremuse maksma teisel poolajal, kui esmalt lõi Mesut Özil 53. minutil 2:1. Seejärel jäi Everton kümnekesi, kui 68. minutil sai punase kaardi Idrissa Gana Gueye. Kuus minutit hiljem lõi Alexandre Lacazette Arsenali kolmanda värava.

Tõeline väravatesadu läks lahti viimastel minutitel. Esmalt tegi Aaron Ramsey 90. minutil seisuks 4:1, kuid kolm minutit hiljem vastas Evertoni teise väravaga Oumar Niasse. Viimane sõna jäi siiski Arsenalile, kui viiendal lisaminutil vormistas lõppskoori Alexis Sanchez.

Arsenal kerkis liigatabelis viiendaks, hoopis nukram on aga Evertoni seis. Üheksast mängust on meeskond kogunud vaid 8 punkti ja see annab neile 20 meeskonna konkurentsis 18. koha. Ise on seejuures löödud vaid seitse väravat, endal on lastud aga lüüa koguni 18, mis on kogu liiga halvemuselt kolmas näitaja. Sestap räägitakse aina tõsisemalt ka võimalusest, et peatreener Ronald Koeman võib peagi töö kaotada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles