Fotod: Justin Timberlake seadis USA vormelietapi toimumise ohtu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kontserdijärgne läbu Austini vormel-1 rajal.
Kontserdijärgne läbu Austini vormel-1 rajal. Foto: Twitter / F1 Desde Dentro

USAs ei ole huvi vormel 1 sarja vastu veel nii suur kui Euroopas ja seetõttu üritavad korraldajad võistlusnädalavahetusele sättida muidki publikumagneteid peale võidusõidu. Austinis on juba mitu aastat vürtsitatud toimuvat mõne popstaari kontserdiga ja sedapuhku astus rajal üles Justin Timberlake.

Laupäeva õhtul pärast ajasõite peetud etteaste ajaks lubati ka publik rajale, selle tulemus on aga fotode põhjal otsustades täpselt nii kole nagu karta võis. Vastu ööd tehtud piltidelt on näha, et rada kattis pärast kontserdi lõppu tühi taara ja kõikvõimalik muu laga.

Millise ime abiga korraldajad raja pühapäevaks puhtaks said, pole teada, kuid Eesti aja järgi kell 19 tehti seal juba soojendussarjade sõitudega algust. Vormel 1 etapp algab täna õhtul Eesti aja järgi kell 22 ning loodetavasti ei ole ühtegi õllepudelit selleks ajaks äärekividele seisma unustatud. Tagasirgele püstitatud lava asub 11. ja 12. kurvi vahel, kus vormel 1 autod liiguvad kiirusega umbes 300 km/h...

Kontserdijärgne läbu Austini vormel-1 rajal. FOTO:
Kontserdijärgne läbu Austini vormel-1 rajal. FOTO: Foto: Twitter / F1 Desde Dentro
Foto: Twitter / F1 Desde Dentro
Foto: Twitter / F1 Desde Dentro
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles