Video: legendaarsest kaitsjast sai Itaalias videokohtuniku esimene ohver

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtunik jäi Leonardo Bonucci palvetele kurdiks.
Kohtunik jäi Leonardo Bonucci palvetele kurdiks. Foto: LaPresse/Spada/Scanpix

Jalgpalli Itaalia kõrgliigas käimasolevast hooajast alates kasutusel oleva videokohtuniku süsteem ehk VARi abiga on seni küll otsustatud väravate ja suluseisude üle, kuid esmakordselt määrati tänu VARile punane kaart. Selle sai suvel Torino Juventusest AC Milani ridadesse siirdunud Leonardo Bonucci.

Kogenud keskkaitsja otsustas 23. minutil karistuslöögi olukorras positsiooni pärast võideldes kostitada küünarnukilöögiga Genoa kaitsjat Aleandro Rosit. Kohtunik Piero Giacomelli nägi küll viga, kuid näitas Bonuccile punast kaarti alles pärast VARiga konsulteerimist.

«Ma ei arva, et see oleks olnud tahtlik viga. VARi süsteem tuleb üle vaadata,» oli Milani peatreener Vincenzo Montella pärast kohtumist kriitiline. Mäng lõppes 0:0 viigiga, hooaega viiest mängust nelja võiduga alustanud Milan on neljast viimasest kohtumisest teeninud vaid ühe punkti ja langenud liigatabelis 11. kohale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles