Jääger lõi Norras värava ja aitas koduklubi ülisuure võiduni

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enar Jääger
Enar Jääger Foto: VALERENGA

Jalgaplli Norra kõrgliigas tegi suurepärase mängu Valerenga ridadesse kuuluv Eesti koondislane Enar Jääger, kes lõi 7:1 võidus Vikingu üle värava ja andis ka resultatiivse söödu, vahendab Soccernet.ee.

Stavangeri Vikingule külla sõitnud Valerenga asus mängu esimese veerandtunniga 2:0 juhtima. Jääger lõi 28. minutil meeskonna kolmanda, kui kerkis karistuslöögi ajal väravavahti ennetades kõige kõrgemale, ning andis veidi hiljem standardolukorra järgselt peaga väravasöödu neljandale väravale.

Eestlasest keskkaitsja tegi kaasa kõik 90 minutit nagu ka Taijo Teniste, kelle leivaisa Sogndal juhtus Sarpsborgi vastu poolajaks 3:1, kuid leppis lõpuks valusa 3:3 viigiga. Neli vooru enne hooaja lõppu on Sogndal kogunud 28 punkti ehk täpselt sama palju kui hetkel üleminekumängudele viivat kohta hoidev Trömsö ja kaks rohkem kui Aalesund. Jääger ja Valerenga on kogunud 36 punkti ja paiknevad 16 meeskonna seas seitsmendal kohal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles