Video: NBA kohtumine sai äärmiselt põneva lõpplahenduse

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrew Wiggins.
Andrew Wiggins. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA peeti möödunud ööl kolm mängu. Neist põnevaima lõpplahenduse sai Minnesota Timberwolvesi ja Oklahoma City Thunderi kohtumine, mille võitis lõpusekundi viskest 115:113 Timberwolves.

Esimest hooaega Thunderi eest mängiv Carmelo Anthony tabas 4,7 sekundit enne kohtumise lõppu kolmepunktiviske, mis viis Thunderi 113:112 juhtima. Kuna Timberwolvesil polnud kasutada ühtegi time outi, pidid platsil olevad mängijad kiiresti midagi loovat välja mõtlema. Pall toimetati Andrew Wigginsile, kes selle põrgatusega üle välja tõi ning koos sireeniga kauge kolmese tabas.

27 punkti kogunud Wigginsile oli see mängu teiseks tabavaks kolmepunktiviskeks, eelnevast kuuest viskest oli ta sisse saanud ühe. Timberwolvesi võitu andis suure panuse ka Karl-Anthony Towns, kes viskas 27 punkti ning võttis 12 lauapalli. Thunderi parim oli Russell Westbrook 31 punkti ja 10 korvisööduga, Anthony arvele jäi 23 punkti.

Teistes eilsetes mängudes alistas Brooklyn Nets 116:104 Atlanta Hawksi, New Orleans Pelicans oli 119:112 parem Los Angeles Lakersist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles