Schmeichel: Klopp tappis Lovreni, kuigi peaks hoopis ise vastutama

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dejan Lovren ronib pingile, kohutav pooltund seljataga.
Dejan Lovren ronib pingile, kohutav pooltund seljataga. Foto: David Klein/Sportimage/PA Images/Scanpix

Legendaarne Manchester Unitedi väravavaht Peter Schmeichel tegi maha Liverpooli peatreeneri Jürgen Kloppi otsuse vahetada eile pooletunnise mängu järel välja keskkaitsja Dejan Lovren.

Liverpool kaotas eilse kõrgliigamängu Tottenhamile 1:4. Lovreni väljavahetamise hetkel oli Liverpool jäänud 0:2 kaotusseisu. Sealjuures oli mõlema värava puhul märkimisväärne süü just Horvaatia koondise keskkaitsjal.

Klopp otsustas Lovreni 31. minutil välja vahetada ning tõi tema asemel mängu Alex Oxlade-Chamberlaini. Vahtusse läinud Lovren kõndis otsejoones varumeestepingile istuma ning Kloppiga ühtegi sõna ei vahetanud.

«Tähtis on ära märkida, et Klopp ei öelnud talle ühtegi sõna. Ta tappis selle mängija ära. Palju ei aita ka see kaasa, et nad kaitsesid pärast Lovreni väljavahetamist jätkuvalt nagu mängiksid esimest korda jalgpalli.  See on terve tänavune hooaeg neil niimoodi olnud. Jürgen Klopp peab võtma vastutuse,» ütles Schmeichel.

«Eilse lükkega pani ta kogu vastutuse Lovreni peale. See on tema vastu ebaaus, hoopis treener peaks vastutama,» jätkas Schmeichel. Lovren oli häbiposti panekust ilmselgelt häiritud, sest pärast mängu kustutas ta oma Instagrami kontolt profiilipildi ning viite, et on Liverpooli mängija.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles