Meistriliigast välja kukkuva Pärnu peatreeneriks saab Eesti jalgpallikoondise legend

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Vaprus - Tallinna Levadia
Pärnu Vaprus - Tallinna Levadia Foto: Madis Sinivee/Pärnu Postimees/

Eesti naiste koondise peatreener Indrek Zelinski asub alates 5. novembrist tööle Pärnu JK Vapruse peatreenerina. Zelinski võtab ametikoha üle Marko Lelovilt, kes teatas eelmisel nädalal, et tema klubi peatreenerina enam ei jätka.

Vaprus on meistriliiga 34-st mängust kogunud ainult kaheksa punkti (võidetud on Sillamäe Kalevit ja Viljandi Tulevikku, viigistatud Paide Linnameeskonna ja Tartu Tammekaga) ja nende kõrgliigast väljakukkumine sai selgeks juba septembris.

Uuelt peatreenerilt Zelinskilt ootab klubi seda, et ta rakendaks oma kogemustepagasit treeningtöös ning aitaks meeskonnal leida uue hingamise. «Meil on väga hea meel, et Pärnu Vapruse esindusmeeskonna peatreeneriks saab suurte tippjalgpalli kogemustega pärnakas. Indrek oli meie esimene valik peatreeneri kohale ning hea meel tõdeda, et kohe esimesest kohtumisest alates oli selge, et ta on väga huvitatud sünnilinna jalgpalli arengusse panustamisest,» ütles Pärnu Vapruse juhatuse esimees Jaak Roosson.

Zelinski ise peab suureks auks, et saab juhendada sünnilinna jalgpalliklubi. «See on samas ka suur vastutus ja väljakutse. Ootan huviga kohtumist meeskonnaga ja treeningprotsessi algust.»

Mängijakarjääri Pärnu Tervises alustanud Zelinski jõudis naiste rahvuskoondist juhendada kümnes ametlikus ning ühes mitteametlikus mängus. «Esmalt soovin tänada naiste koondist ja mängijaid, kellega mul oli aasta jooksul tõesti väga hea koostöö. Otsus võtta vastu uus töö oli minu isiklik, see polnud kerge, kuid asun ametisse Vapruse klubis, sest soovin igapäevaselt mängijatega töötada. Klubitreeneri roll annab selleks rohkem võimalusi,» selgitas Zelinski oma otsust.

Pärnu JK Vaprusega sõlmis Zelinski 3-aastase lepingu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles