Video: 40-aastase Manu Ginobili kiirus ja teravus pole kuhugile kadunud

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manu Ginobili viskas möödunud ööl Raptorsi vastu 9 punkti.
Manu Ginobili viskas möödunud ööl Raptorsi vastu 9 punkti. Foto: Ronald Cortes/AFP

NBA 21. sajandi üks silmapaistvamaid tagamängijaid, argentiinlane Manu Ginobili tõestas möödunud ööl ilmekalt, et püsib hoolimata 40 eluaastast suurepärases vormis.

Ginobili pakkus San Antonio Spursi 101:97 võidumängus Toronto Raptorsi üle kodupublikule tõelise ilukorvi, kui purjetas osava läbilõikega sisuliselt kõigist vastasmeeskonna mängijatest mööda ja tõi kaks punkti.

Ginobili alustas Põhja-Ameerika profiliigas ja ühtlasi ka San Antonios 16. hooaega. Isiklikus plaanis jäi neljakordse NBA meistri säravaim hooaeg kümne aasta taha (2007/08), kui tema keskmised näitajad olid 19 punkti, 5 lauapalli ja 4 korvisöötu mängu kohta. Tuule tiibadesse sai Ginobili aga mäletatavasti Itaalia tippklubis Bologna Virtuses, kus ta oli noore mehena kahel hooajal (2000-2002) meeskonna vaieldamatu liider ning valiti ka Euroliiga finaalturniiri (2001) väärtuslikemaks mängijaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles