Kolčins palgati Vene tippklubi peatreeneriks, roll Läti koondise juures lahtine

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Boriss Kolčins.
Boriss Kolčins. Foto: Raigo Pajula

Venemaa üks tugevamaid võrkpallimeeskondi, tänavuste meistrivõistluste hõbe Moskva Dünamo, sai uue peatreeneri. Juri Maritševi toolile istub meilegi tuttav Läti kodanik Boriss Kolčins.

Põhjuseks pealinna eliitklubi äärmiselt hale hooaja algus Superliigas ja väljajäämine karikavõistluste F6 turniirilt. Kolme võidu ja üheksa punktiga jagab Dünamo 11. kohta. Superliigas mängib 14 meeskonda, seljataga on seitse vooru, ees veel 19.

Kolčins on olnud mõnda aega töötu, ebaõnnestus ka kandideerimine Läti koondmeeskonna peatreeneri kohale. Kauaaegne koduklubi Belgorodi Belogorje talle tööd ei pakkunud, eelistades Gheorghe Cretut, kirjutab volley.ee.

Dünamo klubi peadirektor Nikolai Stupakov rõhutas klubi kodulehel: "Vahetame välja kogu treenerite staabi eesmärgiga tõusta Superliigas väärikale kohale." Moskva Dünamo on teada-tuntud kiirreageerija, s.t vallandaja. Kolčins on varem juhendanud nii Dünamo esindusnaiskonda kui meeskonda.

Kolčins sõnas Läti võrkpalliliidu kodulehe vahendusel, et see, kas ja kui palju saab ta aidata järgmisel suvel Avo Keelt Läti koondise juures, sõltub tema klubi edust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles