Kalevi järgmine vastane sai eurosarjas valusa kaotuse, ameeriklastelt koguni 62 punkti

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev kohtub Saraatoviga juba laupäeval võõrsil.
Kalev kohtub Saraatoviga juba laupäeval võõrsil. Foto: Tairo Lutter / Postimees

BC Kalev/Cramo kohtub VTB Ühisliigas laupäeval Venemaa klubi Saraatovi Avtodoriga, kes sai eile FIBA Europe Cupil võõrsil 83:84 kaotuse Kedainiai Nevežiselt.

Itaallase Andrea Mazzoni poolt juhendatav Avtodor juhtis mängu parimal hetkel suisa üheksa punktiga, ent andis edu viimasel veerandajal käest. Vene klubi resultatiivseim oli 16 punkti kogunud Coty Clarke, kokku viskasid meeskonna kuus ameeriklasest leegionäri suisa 62 punkti (83-st!). Leedulastele tõid venelane Valeri Lihodei ja lätlane Rihards Kuksis samuti 16 silma.

Nii Avtodoril kui Nevežisel on B-grupis kirjas nüüd võit ja kaotus. Nädal aega tagasi peetud avavoorus sai Avtodor kolme punktiga jagu Taani meistrist Aarhusi Bakken Bearsist.

Kalev ja Avtodor on varasemalt kohtunud kuuel korral ning alati on peale jäänud Vene klubi. Võõrsil toimuvast mängust teeb laupäeval algusega kell 15.50 otseülekande nii Postimees.ee kui Kanal 12. Abikommentaatorina astub seekord üles endine Eesti koondise peatreener Heino Enden. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles