Otsekohene Dener Jaanimaa: olen klubis toimuva pärast pettunud ja häiritud

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ka sellelt pildilt on ilmekalt näha, et Dener Jaanimaa ja Melsungeni treener Michael Roth pole just parimad sõbrad.
Ka sellelt pildilt on ilmekalt näha, et Dener Jaanimaa ja Melsungeni treener Michael Roth pole just parimad sõbrad. Foto: imago sportfotodienst/imago/Eibner/Scanpix

Eelmisel aastal tõusis Dener Jaanimaa igasuguse vaidluseta Eesti edukaimaks käsipalluriks. Ehkki vasakukäeline pommitaja kandis Euroopa absoluutses tippklubis THW Kiel selgelt vahetusmehe rolli, oli Meistrite liiga finaalturniirile jõudmine suur ja hingepaitav saavutus.

Jaanimaa oli küll rahul ja õnnelik, ent hing janunes enama mänguaja järele. Nii liitus ta mullu sügisel teise Saksamaa Bundesliga klubiga Melsungen. Meeskond on uut hooaega alustanud suurepäraselt – kümne vooru järel jagatakse kolmandat kohta – ning Jaanimaa on ka korralikult mängida saanud, kuid rahulolu asemel võtavad hoopis võimust segadus ja isegi pahameel.

«Olen viimases seitsmes kohtumises viibinud väljakul algusest lõpuni ja näidanud väga head taset. Võib-olla olen isegi ennast suutnud veidi üllatada,» toob Jaanimaa välja positiivse poole. Aga jõuab siis kiirelt varjuküljeni: «Praegu suhtub treener Michael Roth minusse hästi, sest meie kapten (samal paremsisemise positsioonil mängiv Saksamaa koondislane Michael Müller – toim) on vigastatud. Kuid kõik märgid näitavad, et kui tema naaseb, langen mina taas teiseks valikuks.­»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles