Postimehe eksklusiiv! Mäkinen: tahtsime Tänakut juba mullu

Merili Luuk
, Deeside, Wales
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toyota rallimeeskonna boss Tommi Mäkinen räägib intervjuus Postimehele, et Ott Tänakust õigemat valikut pole tema tiimi jaoks praegu maailmas olemas.
Toyota rallimeeskonna boss Tommi Mäkinen räägib intervjuus Postimehele, et Ott Tänakust õigemat valikut pole tema tiimi jaoks praegu maailmas olemas. Foto: Alar Truu/Õhtuleht

Nädal enne Walesi rallit avalikustati kaua hoitud saladus: Eesti esirallisõitja Ott Tänak siirdub uuel hooajal M-Sporti ridadest alles tänavusel hooajal MM-karusselliga taasliitunud Toyota Gazoo Racingusse. Toyota tiimiboss Mäkinen on värbamisega silmanähtavalt rahul.

Mäkinen on tõeline rahvamees. Walesi piiri äärde Deeside’i püstitatud rallipargis lööb soomlane kõikide Toyota telki kogunenutega patsi. Intervjuud alustades hüüab ta: «Postimees? Teil oli eelmisel neljapäeval väga äge esikaas!» (Postimehe paberlehe esilehel oli Toyota reklaam: «Ott, tere tulemast!») ning asub kohvitassi taga vestlema.

- Walesi ralli oli 2003. aastal sinu karjääri viimane ralli. Mida sa sellest mäletad?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles