Iker Casillasest võib saada Ragnar Klavani klubikaaslane

Ott Järvela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iker Casillas on langenud FC Portos vahetusmeheks.
Iker Casillas on langenud FC Portos vahetusmeheks. Foto: Robert Michael/AFP/Scanpix

Hispaania päevaleht EL Pais kirjutab, et Inglismaa tippklubid Newcastle United ja Liverpool on kõrva taha pannud teadmise, et Iker Casillas on langenud FC Portos teiseks väravavahiks, ning võivad proovida jaanuaris legendaarse hispaanlase mängijaõiguseid omandada.

Porto peatreener Sergio Conceicao jättis Casillase Meistrite liiga alagrupiturniiri kolmanda vooru mängus RB Leipzigiga pingile ning saatis väljakule 24-aastase Jose Sa, kes on kaitsnud Porto väravat ka kahes järgmises kodumaistes võistlussarjades peetud kohtumises.

Pole üllatav, et säärane asjade seis on koheselt vallandanud jutud Casillase võimalikust üleminekust, sest vaevalt on 36-aastane endine Hispaania koondise ja Madridi Reali puurivaht huvitatud vahetusmängija rollist.

Ragnar Klavani koduklubi Liverpooli väravavahtide osakond pole küll mehitatud kasinalt, ent praeguse kolme mehe - Simon Mignolet, Loris Karius, Danny Ward - kvaliteet pole mitmete spetsialistide hinnangul piisav. Esiväravavaht Mignolet saab sagedasti kriitikat ning kogenud Casillases nähtaks kindlasti kvaliteedihüpet.

Casillas siirdus FC Porto ridadesse 2015. aastal, kui Real pärast 16 klubi esindusmeeskonnas veedetd hooaega tema teeneid enam ei vajanud. Casillas võitis Realis viis Hispaania meistritiitlit ja kolm Meistrite liigat.

Hispaania koondise esiväravavahina võitis ta 2008. ja 2012. aasta EM- ning 2010. aasta MM-tiitli. Rahvusmeeskonnas kaotas Casillas esiväravavahi koha enne 2016. aasta EMi David de Geale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles