Video: Antetokounmpo statistiline fenomen ja Griffini sireenivise

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milwaukee Bucksi korvpallur Giannis Antetokounmpo (vasakul) aktsioonis Boston Celticsi Daniel Theisi vastu.
Milwaukee Bucksi korvpallur Giannis Antetokounmpo (vasakul) aktsioonis Boston Celticsi Daniel Theisi vastu. Foto: Jeff Hanisch/USA Today Sports/Scanpix

Nigeeria päritolu Kreeka korvpallur Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks) sai eelmisel hooajal esimeseks NBA mängijaks läbi aegade, kes lõpetanud hooaja liiga 20 parema seas nii punktide, lauapallide, resultatiivsete söötude, vaheltlõigete kui ka blokeeritud visete arvestuses.

211 cm pikkune mitmekülgne ääremängija sai neljapäeval hakkama järjekordse statistilise fenomeniga - pärast mängu Boston Celticsiga sai Antetokounmpost esimene mängija NBA ajaloos, kes suutnud hooaja viie esimese kohtumise keskmiste näitajatega ületada samaaegselt 35 punkti, 10 lauapalli ja 5 resultatiivse söödu piiri.

Statistilisel fenomenil oli Antetokounmpo jaoks ka kurvem toon - Bucks kaotas Celticsile 89:96. Antetokounmpo on selle hooaja viie mänguga visanud 175 punkti, hankinud 53 lauapalli ja jaganud 28 resultatiivset söötu.

Portland Trail Blazers sai ülimalt valusa kaotuse, kui Los Angeles Clippers alistas nad 104:103 tänu koos lõpusireeniga korvirõnga läbinud Blake Griffini kaugviskele.

NBA neljapäevased tulemused: Portland Trail Blazers - Los Angeles Clippers 103:104, Milwaukee Bucks - Boston Celtics 89:96, Memphis Grizzlies - Dallas Mavericks 96:91, Chicago Bulls - Atlanta Hawks 91:86, Sacramento Kings - New Orleans Pelicans 106:114.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles