Mida võib Klavani võimaluste kohta välja lugeda Kloppi viimasest sõnavõtust?

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan ja Jürgen Klopp
Ragnar Klavan ja Jürgen Klopp Foto: PHIL NOBLE/REUTERS

Liverpool kohtub homme Inglismaa kõrgliigas Huddersfield Towniga, kes suutis eelmises voorus alistada Manchester Unitedi 2:1. Eestlasi huvitab eelkõige, kas viimati rohkem kui kuu aega tagasi pall platsile pääsenud Ragnar Klavan saab lõpuks võimaluse end tõestada.

Liigatabelis hoiab Liverpool pärast üheksat mänguvooru 13 punktiga alles üheksandat kohta. Huddersfieldil on punkte 12 ning paikneb tabelis 11. kohal. Viimasest viiest mängust kõikide sarjade peale on Liverpool võidurõõmu maitsenud korra. Kolm mängu on viigistatud ning üks kaotatud.

Eelkõige on nendes mängudes kritiseeritud Liverpooli kaitseliini. Viimases liigamängus Tottenhami vastu, mille Liverpool kaotas lõpuks 1:4, vahetas Klopp Klavani põhilise konkurendi Dejan Lovreni välja juba avapoolajal. Tema asemel tõi ta aga mängu Alex Oxlade-Chamberlaini ning Klavanil tuli Tottenhami hävitustööd käed rüpes pingilt vaadata.

Kas homme usaldab Klopp lõpuks Klavanit, selgub alles matši eel, sest tänasel pressikonverentsil jäi ta kaitseliini koosseisust rääkides pigem üldsõnaliseks. «Mina leian Dejani juures palju rohkem positiivseid kui negatiivseid asju. Temaga on kõik korras. Ta on terve nädal treeningul end heast küljest näidanud. Ma ei tee koosseisu valikuid ühe mängu põhjal, vaid üldisema pildi baasil,» ütles sakslane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles