Ralliraadio lobasuu: Tänak on muutunud ideaalilähedaseks sõitjaks

Merili Luuk, Wales
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ralliraadio ajakirjanik Colin Clark (paremal üleval) on oma silmaga näinud Ott Tänaku tõusu, mõõna ja lõpuks eredalt särama löömist.
Ralliraadio ajakirjanik Colin Clark (paremal üleval) on oma silmaga näinud Ott Tänaku tõusu, mõõna ja lõpuks eredalt särama löömist. Foto: M-Sport

Kes vähegi WRC ralliraadiot kuulanud, teab, et malbe naishääle kõrval on kiiruskatsete finišis intervjueerija väga energiline meesterahvas. Tema on Colin Clark, entusiastlik šotlane, kes tõi esimesena oma Twitteri kontol avalikkuse ette jutu Ott Tänaku liitumisest Toyotaga. Eestlane oli Clarki säutsu peale veidi pahane, kuid nagu aeg näitas, oli ajakirjanikul õigus – Tänak sõidab järgmisel hooajal just Toyota Gazoo Racingu nime kandvas meeskonnas.

Kes Clarkile infot puistas, ta ei avalikusta. Küll aga võib tema jutust mõista, et tegemist oli Jaapani tehasemeeskonnas töötava isikuga. «Ma tean, et ma olen latatara, aga minu allikad on kindlad. Me rääkisime täiesti teisel teemal, aga see lipsas tal üle huulte ning ta sai sellest kohe aru. Ütlesin talle, et sa poleks pidanud mulle sellest rääkima, sa ei suuda ju minu suud lukus hoida! Teadsin sajaprotsendiliselt, et see üleminek tuleb ning mul on selle üle väga hea meel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles