Tipptiimis käärib? Quintana kuulutas juba enne hooaja algust Landa oma abimeheks

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nairo Quintana
Nairo Quintana Foto: LUK BENIES/AFP

Mikel Landa on tipprattur kelle võimed lubaksid suurtuuridel sõita tiimi liidrina, kuid kes tihtilugu on pidanud olema teiste varjus. Viimased neli aastat just niimoodi ongi läinud. Esmalt töötas ta Astanas sealsete liidrite heaks ning sel aastal Tour de France’il Sky ja Chris Froome’i heaks. Järgmisel aastal sõidab ta Movistaris, kuid juba praeguseks on teda ees ootav Nairo Quintana kuulutanud, et tema on ainuisikuliselt meeskonna liider.

Intervjuus väljaandele El Pais ütles Quintana, et kavatseb kindlasti Tour de France’il Movistari liider olla. «Kui Alejandro (Valverde – toim) tuleks mind toetama, oleks see õnnistus. Sama lugu ka Landa kohta. Meil oleks siis tugev meeskond. Täpselt nagu Skyl,» lausus Quintana.

Landale selline «tervitus» uude meeskonda ei meeldinud. «Muidugi tahtnuks ma, et mind oleks teisiti tervitatud. Aga mina lähen tema territooriumile ning tundub, et talle ei meeldi see,» ütles Landa, kuid lubas, et kõik suudavad oma ego meeskonna hüveks kindlasti maha suruda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles