Karol Mets ja Breda andsid edu käest, kuid said siiski punktilisa

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karol Mets.
Karol Mets. Foto: Facebook / KarolMets

Jalgpalli Hollandi kõrgliigas tegi NAC Breda võõrsil 2:2 viigi Utrechtiga, Eesti koondislane Karol Mets kuulus algkoosseisu ja viibis platsil 90 minutit.

Kui tavaliselt on Mets Hollandis tegutsenud keskpoolkaitsjana, siis seekord mängis eestlane keskkaitses. Breda jäi 19. minutil Willem Jansseni väravast kaotusseisu, ent kolm minutit hiljem Mounir El Allouchi viigistas ja kohe teise poolaja alguses viis Giovanni Korte külalised ka juhtima. Hooaja kolmandat võitu Breda siiski ei saanud, sest 78. minutil tegi pisut varem vahetusest sekkunud Nick Venema lõppseisuks 2:2.

Breda on tabelis jätkuvalt väljalangemistsoonis, sest kümnest kohtumisest on saadud vaid kaks võitu ja kaks viiki, mis ei anna enamat kaheksast punktist ja eelviimasest ehk 17. kohast. Samas lahutab Bredat näiteks 12. tabelireast vaid neli ja 8. kohast kuus punkti. Liider on hooaega võimsalt alustanud PSV, kellel kirjas üheksa võitu ja üks kaotus. Lähimat jälitajat Amsterdami Ajaxit edestatakse juba seitsme punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles