Tartu Kalev-Välk alistas Narva PSK, Gimbatovilt kübaratrikk

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäähoki
Jäähoki Foto: Chandan Khanna/AFP

Jäähoki meistriliigas alistas Tartu Kalev-Välk täna kodujääl ehk Tartu Lõunakeskuse jääväljakul tiitlikaitsja Narva PSK tulemusega 6:2 (2:1, 2:1, 2:0).

Mängu kangelaseks tõusis Tartu Kalev-Välgu ridades debüteerinud 30-aastane KHLi kogemusega Venemaa ründaja Pakhrudin Gimbatov, kes tegi kübaratriki ning andis ühe tulemusliku söödu. Ülejäänud väravad viskasid Igor Savvov, Maksim Rõbuškin (1+1) ja Mihkel Võrang. Anatoli Jakovlev teenis kaks söödupunkti.

Narva PSK poolel olid täpsed Pavel Kulakov ja Nikita Puzakov. Tartu Kalev-Välgu väravavaht Anton Bek tõrjus mängu jooksul 33 vastaste pealeviset. Narva PSK väravat kaitses HC Vikingilt laenatud Mark Teor, kelle saagiks langes 27 litrit.

Liigas jagavad nüüd liidrikohta Narva PSK ja Tallinna HC Viking, mõlemad on kogunud nelja mänguga 9 punkti. Tartu Kalev-Välgul 0n 6 (5) ja Tallinna HC Vipersil 0 (3) punkti.

Järgmisel nädalavahetusel peetakse Nordic Power Hokiliigas neli mängu. Laupäeval, 4. novembril kell 16.30 kohtuvad Narva jäähallis Narva PSK ja Tallinna HC Viking ning kell 19.40 Tondiraba jäähallis Tallinna HC Vipers ja Tartu Kalev-Välk.

Pühapäeval, 5. novembril kell 17.00 kohtuvad Narvas Narva PSK ja Tartu Kalev-Välk ning kell 18.40 Tondiraba jäähallis Tallinna klubid HC Viking ja HC Vipers.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles