Hooaega kehvalt alustanud Kalev otsustas peatreenerit vahetada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLÜ/Kalevi uus peatreener Kalle Klandorf (ülikonnas) ja senine juhendaja Raido Roos (vasakul).
TLÜ/Kalevi uus peatreener Kalle Klandorf (ülikonnas) ja senine juhendaja Raido Roos (vasakul). Foto: Tairo Lutter

Tallinna Kalev/TLÜ otsustas loobuda peatreener Raido Roosi teenetest, sest hooaja algus ei ole pakkunud rahuldavaid tulemusi. Peatreeneri kohustused võtab ajutiselt üle Kalle Klandorf. 

Klubi president Sten-Erik Jantson sõnas klubi pressiteates, et otsus loobuda Raido Roosi teenetest võeti vastu raske südamega, kuid selliselt komplekteeritud võistkonna jaoks ei ole hooaja algus rahuldav. «Mängupilti vaadates ei näe ma paraku ka seda, et olukord paraneks. Meie soov on mängida kevadel medalitele ja muudatused selle saavutamiseks on vajalikud teha kohe,» selgitas Jantson.

33-aastane Roos jäi intervjuus Postimehele napisõnaliseks.

«Tulin just seda tänast üllatust vastu võtma,» ütles Roos, kes oli parasjagu klubijuhtidega maha istunud. «Vaatame ja mõtleme läbi, mis edasi saab.» Pole välistatud, et hingega asja juures olnud Roos võiks klubis mingil positsioonil jätkata, ent tema enda sõnul on sellest täna veel vara rääkida.

Tallinna Kalevi esindusvõistkonna peatreeneri kohused võtab ajutiselt üle spordipensionit nautiv klubi aupresident Kalle Klandorf. Täpsed vangerdused peatreeneri kohal saavad paika novembri keskel, kui Gert Kullamäe naaseb Saksamaalt ja selgub tema roll meeskonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles