TLÜ/Kalevi peatreenerikandidaat Kullamäe: Roosi vallandamine tuleb mulle üllatusena

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe
Gert Kullamäe Foto: Margus Ansu

Gert Kullamäele, kes on juba kolmandat kuud Saksamaal end korvpallialaselt täiendamas, tuli tänane uudis Tallinna Ülikool Kalevi peatreeneri Raido Roosi vallandamisest üllatusena. 

Nii Roosi taandamisest kui ka klubi pressiteate selgest vihjest, et uue juhendajana soovitakse näha just teda, kuulis Kullamäe Postimehe ajakirjaniku käest.

Oled sa kursis, et Raido Roos vallandati täna?

Oh-oh-oo, ei ole! Sõidan praegu Saksamaa kiirteel ja see uudis tuleb mulle üllatusena. Olen nii Roosi kui Kalle Klandorfiga olnud viimastel päevadel küll suhtluses, aga et nüüd selline uudis tuli... Ei osanud oodata.

Kas sa oleksid valmis Kalevit juhendama asuma?

Mul on väga keeruline seda nii hoobilt öelda. Kuni detsembri keskpaigani olen hõivatud. Novembri keskpaigani viibin Saksamaal ning detsembris lähen kaheks nädalaks Hispaaniasse ühe sealse meistriliigaklubi köögipoolega tutvuma ja teadmisi ammutama.

Aga välistada sellist varianti siiski ei saa?

Kui selline pakkumine tehakse, siis tuleks kindlasti mõelda, jah. Aga ma olen seda tüüpi treener, kes vajab enda kõrvale igal juhul abitreenerit. Eks me näe, mis saab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles