Video: Eesti poksineiu sai taas hakkama võimsa saavutusega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poksija Jana Vill
Poksija Jana Vill Foto: Eesti Poksiliit

Olümp-Maardu Kalevi poksiklubi poksija Jana Vill, kellest sai sel aastal Eesti esimene rahvusvahelisel turniiril kuldmedalile tulnud naispoksija, tegi seda taas.

Vill tegi koos teiste poksijatega kaasa Saksamaal Leinefelde'is toimunud rahvusvahelisel turniiril, millest võttis osa üle 220 võistleja üle Euroopa ning suutis taaskord murda end finaali ning võidelda endale sealt kaela väärt kuldmedali.

Villi kõrval saavutas kuldmedali turniiril, kus osalesid lisaks eestlastele ja võõrustajatele ka poksijad Venemaalt, Austriast, Šveitsist, Hollandist, Prantsusmaalt ja Lätist, ka teine OMK poksija Artur Danilov. Kolmanda poksijana tõusis poodiumile Vadim Kitšerkin, kes naasis koju hõbemedaliga.

Poksija Artur Danilov
Poksija Artur Danilov Foto: Eesti Poksiliit

"Tegemist oli äärmiselt olulise turniiriga nii poksijatele kui treeneritele," kinnitas juhendajana kaasas olnud Jevgeni Golovatš. "Sest turniiri eesmärk oli otsida võimalusi, et saavutada edaspidi edu olulistel tiitlivõistlustel. Oluline oli ka kontakti loomine turniiril kaasa teinud kolleegidega, kellest nii mõnedki olid varasemalt edu saavutanud nii olümpiamängudel kui maailmameistrivõistlusel."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles