Kallaste koduklubi supermäng tõi neile hooaja vägevaima võidu

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ken Kallaste (keskel).
Ken Kallaste (keskel). Foto: FACEBOOK.COM/KIELCEKORONA

Poola jalgpalli kõrgliigas tegi Ken Kallaste koduklubi Kielce Korona tõelise supermängu, kui alistas võõrsil (!) eelmise hooaja neljanda meeskonna Gdanski Lechia 5:0.

Lechia kogus eelmisel hooajal sarnaselt teise ja kolmanda koha meeskondadele paly-off-voorudes 42 punkti, kuid kuna nende põhihooaja punktisaak oli Bialystoki Jagielloniast ja Poznan Lechist kehvem, jäädi esimesena medalita.

Tänavune hooaeg pole neil aga soovitult kulgenud ning ehe näide on ka tänane mäng. Juba poolajaks oldi Korona vastu 0:4 kaotuseisus. Avapoolajal lõi Korona eest kaks väravat Nika Kacharava, korra olid täpsed Maciej Gorski ja Bartosz Rymaniak.

Teisel poolajal jätkus Korona hea ning Lechia kehv mäng. 70. minutil oli Korona poolkaitsjal Jakub Zubrowskil võimalik penaltist koduklubi 5:0 juhtima viia, kuid ta eksis 11 meetri karistuslöögil. Tema eksimuse lappis 74. minutil itaallasest ründaja Elia Soriano, kes tegi seisuks 5:0, millega mäng ka lõppes.

Eesti koondislane Kallaste tegi kaasa kõik 90 minutit. Enne tänast mängis ta viimati klubi eest täpselt kuu aega tagasi.

Koronal on 14 mänguvooru järel 22 punkti, mis annab neile tabelis kuuenda koha. Lechia on 14 silmaga 12. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles