Kristo Saage: mul on Roosist kahju - ta oli hingega asja juures

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Saage Kalevi kolme nädala taguses kaotusmängus Rapla vastu.
Kristo Saage Kalevi kolme nädala taguses kaotusmängus Rapla vastu. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eilne uudis sellest, et Raido Roos on Tallinna Ülikool Kalevi korvpallimeeskonna peatreeneriametist taandatud, tuli üllatusena ka mängijatele.

«See on veel nii värske teema, aga kuskilt välja lugeda ma küll ei osanud, et midagi sellist võiks juhtuda,» sõnas Kalevi üks liidreid, tagamängija Kristo Saage eile õhtul Postimehele.

«Minu arust tegi Raido eelmisel hooajal suurepärast tööd meeskonnaga. Oleme ka mängijatega mõeldnud, miks tänavu pole mäng klappinud. Komplekteeritavus on ju iseenesest hea, lihtsalt kõik vajab ilmselt aega.»

«Eks Raidol oli üksi kogu meeskonda manageerida keeruline, näiteks hommikustes trennides käivad meie poolamatööridest koosnevas satsis vaid viis-kuus meest. Pealegi panime ise endile pinged peale. Aga mingeid probleeme Raidoga küll ühelgi mängijal polnud,» kinnitab Saage. «Eks spordis ole palju ka pisidetailides kinni. Olen isegi mõne tähtsa viske tänavu mööda pannud.»

«Mul on Raidost väga kahju, sest ta oli hingega asja juures. Olen kindel, et selline mees leiab rakendust,» lisas 32-aastane Saage.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles