Chelsea väravavaht Roma esimese minuti iluväravast: pole õrna aimugi, kuidas see juhtuda sai

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thibaut Courtois
Thibaut Courtois Foto: STEFANO RELLANDINI/REUTERS

Jalgpalli  Meistrite liigas Inglismaa klubide tänavuse hooaja esimese kaotuse teeninud Londoni Chelsea peatreener Antonio Conte rääkis pärast 0:3 allajäämist AS Romale, et tema hoolealuste teine poolaeg oli kohutav.

«Kui sa kaotad 0:3, siis kohe kindlasti ei saa öelda, et mängisime hästi. Jah, esimesel poolajal mängisime hästi, lõime võimalusi, kuid jäime õnnetult 0:2 taha. Teisel poolajal mängisime aga kohutavalt,» ütles Conte. «Roma näitas oma võitlusvaimu ning tahtis seda mängu rohkem võita. Sellise esituse eest peame me kõik vastutuse võtma,» jätkas ta.

«Kui lased endale lüüa kolm väravat, on põhjust muretsemiseks. See tähendab, et midagi ei toimi. Praegu on raske aga mängu analüüsida. Peame töötama taktikaliste aspektide kallal. Sel hooajal pole me sellele nii palju rõhku pannud. Täna oli halb päev, kuid loodame, et see jääb ainsaks,» ütles Conte.

Chelsea väravavahi Thibaut Courtois’ hinnangul mõjus kohe avaminutil kaotusseisu jäämine meeskonnale halvasti. «Mul pole õrna aimugi, kuidas ta (Stephan El Shaarawy - toim) sellise hullumeelse värava lõi. Minu arust mängisime avapoolajal hästi, kuid teisel poolajal kadus meie võitlustahe,» ütles belglane.

«Raske öelda, kus probleem on. Sel hooajal tundub meie jaoks iga mäng raske. Peame kuskilt tasakaalu leidma ning mängima mentaliteediga, et hoiame oma värava puhtana,» jätkas Courtois.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles