Video: Kreeka vägilast taltsutanud Thunder alistas Bucksi

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Russell Westbrook (palliga) vedas Thunderi võidule.
Russell Westbrook (palliga) vedas Thunderi võidule. Foto: Benny Sieu/USA Today Sports/Scanpix

Korvpalliliigas NBA sai Oklahoma City Thunder jagu Milwaukee Bucksist ning suutis hoida liiga resultatiivseima mängija Giannis Antetokounmpo «kõigest» 28 punkti peal.

Kreeklane on keskmiselt 33,7 punktiga praegu NBA parim korvikütt, ent Bucksi 91:110 kaotusmängus jäi tema arvele 28 punkti, kaheksa lauapalli ja kolm korvisöötu. Ükski teine Bucksi mängija kahekohalise punktisummani ei jõudnudki. Thunderi parimana viskas Paul George 20 punkti, Russell Westbrookil jäi vaid üks sööt puudu kolmikduublist. Lõpuks jäi tema kontole 12 punkti, 10 lauapalli ja 9 resultatiivset söötu.

Los Angeles Lakers oli 113:93 üle Detroit Pistonsist. Lakersi suurimad punktitoojad tulid sedapuhku vahetusmeeste pingilt, sest Julius Randle viskas lõpuks 17 ja Kyle Kuzma 16 punkti. Pistonsile tõid nii Tobias Harris kui ka Reggie Jackson 18 punkti. Indiana Pacers sai Domantas Sabonise 12 punkti ja 16 lauapalli toel 101:83 jagu Sacramento Kingsist, Phoenix Suns oli 122:114 parem Brooklyn Netsist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles