Terry: olen läbi aegade edukaim Chelsea kapten

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Terry (vasakul) nimetas ennast Chelsea ajaloo parimaks kapteniks.
John Terry (vasakul) nimetas ennast Chelsea ajaloo parimaks kapteniks. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi kapten John Terry pidas nädalavahetusel klubi eest viiesajanda kohtumise ning kuulutas end seejärel klubi läbi aegade edukaimaks kapteniks.

Terry tegi Chelsea eest debüüdi 1998. aastal mängus Aston Villa vastu ning alates 2004. aastast on ta olnud meeskonna kapten, kirjutab ESPN.

Terry on Chelsea kaptenina tulnud kolmel korral Inglismaa meistriks, kolmel korral karikavõitjaks ning kahel korral võitnud liigakarika.

«Kui ma olin 18, siis ma ei osanud arvata, et võin jõuda nii kaugele,» rääkis Terry. «Kuid olen oma karjääri jooksul olnud ajaloo edukaim Chelsea kapten. Minu jaoks tähendab see väga palju, et olen osa nii suure klubi ajaloost.»

Samas meenutas Terry ka oma karjääri kõige helgemat ning kurvemat hetke. «Minu kõrghetkeks on olnud mäng Barcelonaga, kui ma lõin siinsamas Stamford Bridge’il nende vastu võiduvärava. Kõige ebaõnnestunum hetk on kindlasti Meistrite liiga finaal, kui ma Manchester Unitedi vastu penaltil eksisin,» meenutas Terry.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles