Klopp: polnud meie parim mäng, aga saime kolm punkti

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp lohutamas vigastusega mängust lahkuma pidanud Gini Wijnaldumi.
Jürgen Klopp lohutamas vigastusega mängust lahkuma pidanud Gini Wijnaldumi. Foto: Carl Recine/REUTERS/Scanpix

Liverpooli jalgpallimeeskonna peatreener Jürgen Klopp pidi juba teist mängu järjest pärast 0:0 lõppenud avapoolaega manitsema oma mängijaid kannatlikkusele. Nii nagu nädalavahetusel koduliigas Huddersfieldiga, suudeti ka Meistrite liigas Maribori väravalukk lõpuks lahti muukida ning tulemuseks oli 3:0 võit.

«Esimene poolaeg polnud just kõige põnevam jalgpall,» võttis Klopp kokku 45 mänguminutit, millest kolmveerandi valdas palli Liverpool, kuid ühtegi võimalust realiseerida ei suudetud. «Jällegi, see oli väga sarnane olukord eelmisele mängule. Me ütlesime poistele poolajal, et püsige kannatlikud.»

Mõlemas mängus oli preemia kiire tulema ja värav löödi kohe teise poolaja alguses. Maribori kukutas Mohamed Salah' tabamus ning pitseri vajutasid võidule Emre Can ja Daniel Sturridge. «Teine poolaeg – oivaline värav, hea ajastus, hea tsenderdus,» kommenteeris Klopp avatabamust. «Teine värav oli suurepärane, kuidas väikesel alal kiiresti mängiti. Ma olen tulemusega rahul – polnud meie parim mäng, aga saime kolm punkti.»

Juba teist mängu järjest eksis Liverpool võistkondlikult penaltil. Kui koduliigas oli süüdlaseks Salah, siis seekord ei realiseerinud võimalust James Milner. «Muidugi see meile ei meeldi, aga tänane penalti oli väga hästi löödud ja tõrje lihtsalt imeline,» sõnas Klopp, et küll penaltiprobleemid lahenduse saavad. «Me leiame sinna mängija!»

Tõenäoliselt kaotab Liverpool mõneks ajaks vigastusele Gini Wijnaldumi, kes tegi avapoolajal viga oma hüppeliigesele ja ei saanud mängu jätkata. Klopp kirjeldas olukorda: «Ma nägin teda poolajal ja ta jalg oli juba üles paistetanud. Ilmselt pole see hea märk.»

Liverpooli ootab nädalavahetusel koduliigas ees mäng West Hamiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles