Liverpool läheb nädalavahetuse liigamängule vastu mitmete põhimeesteta

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georginio Wijnaldum lahkus väljakult küll omal jalal, ent paistes hüppeliigesega.
Georginio Wijnaldum lahkus väljakult küll omal jalal, ent paistes hüppeliigesega. Foto: Andrew Yates/Sportimage/PA Images

Liverpooli jalgpalliklubi tabas eilses Meistrite liiga mängus Mariboriga järjekordne tagasilöök, sest meeskonna poolkaitsja Georginio Wijnaldum pidi vigastuse tõttu väljakult lahkuma.

Hollandi koondislane väänas kohtumise esimesel veerandtunnil välja parema jala hüppeliigese ning Liverpooli peatreeneri Jürgen Kloppi sõnul jääb ta suure tõenäosusega nädalavahetuse liigamängust West Ham Unitediga eemale.

Samuti teatas sakslasest peatreener, et laupäevases mängus ei löö kaasa Brasiilia keskväljamaestro Philipp Coutinho, keda segab jätkuvalt reie lähendajalihase vigastus.

Liverpool on hetkel Inglise kõrgliiga suurima laatsaretiga klubi. Vigastatud on kokku kaheksa meest, nende hulgas tuntumatest nimedest lisaks Wijnaldumile ja Coutinhole ka Sadio Mane, Adam Lallana ja Dejan Lovren. Tõsi, viimati nimetatu peaks Kloppi hinnangul nädalavahetuseks terveks saama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles