Läti profitiim pälvis temposõidu karikasarja avaetapil kaksikvõidu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filter Temposõidu Karikasarja 1. etapi start.
Filter Temposõidu Karikasarja 1. etapi start. Foto: aerobike.ee

Täna Tallinna kesklinnas peetud Filter Temposõidu Karikasarja esimesel etapil said kaksikvõidu Läti profimeeskonna Alpha Baltic ratturid Janis Rezins ja Reinis Andrijanovs.

Marsruudil bussijaam – Filtri tee – Tehnika tänav kulgenud 14 km pikkusel kolme pöördega rajal näitas kolmandat aega Siim-Erik Alamaa (Kalevi Jalgrattakool). Eelmise hooaja valitseja Ervin Korts-Laur jäi haiguse tõttu kõrvale.

Maanteesõit on Eestis järjest suuremat populaarsust kogumas, sest jahedast ilmast hoolimata oli lähedal uus osalusrekord – end pani proovile 141 jalgratturit, mis jääb tippmargile alla vaid kaheksa inimese võrra.

«Päeva ajal sadas vihma, kuid õhtul tuli päike välja ja kuivatas raja ära. Tänu professionaalsetele abilistele kulges teede sulgemine suuremate probleemideta ja see lisas indu ka tuleval aastal Tallinna kesklinnas võistlust korraldada,» ütles Filter Temposõidu Karikasarja peaorganiseerija Mihkel Reile.

Kuuest etapist koosneva Filter Temposõidu Karikasarja järgmine osavõistlus toimub 8. juunil Viimsis, kus saab läbida 17 km rada. Filter Maanteekarikasarja 2. etapp leiab aset 15. mail Elvas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles