McGregori järgmine suur eesmärk on seljatada Ronaldo

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conor McGregor teenis Floyd Mayweatheri vastu astumisega üle 100 miljoni dollari.
Conor McGregor teenis Floyd Mayweatheri vastu astumisega üle 100 miljoni dollari. Foto: Ethan Miller/AFP/Scanpix

Võitlussportlase Conor McGregori järgmine suurem plaan on saada kõige kõrgemapalgalisemaks sportlaseks maailmas ning see tähendab, et tal tuleb seljatada Madridi Reali ründeäss Cristiano Ronaldo.

McGregori eesmärk on hõivata Forbes 100 kõige kõrgema palgaga sportlaste edetabeli tipp. Selle saavutamiseks teeb ta kõvasti tööd oma brändiga, mille ampluaa on väga laiaulatuslik – ülikonnad, viski, käekotid, tasulised telepiletid jne.

«Ronaldo oli mullu esinumber, mina olin 34 miljoni dollari suuruse tuluga 24…,» ütles McGregor, kes teenis augustis Floyd Mayweatheriga võitlemise eest 140 miljonit dollarit. «Järgmisel aastal on Floyd number üks, mina number kaks ning Ronaldo number kolm. Kui ma teeksin ühe või kaks matši, saaksin ka Floydist mööda,» mõtiskles McGregor.

Seda aga juhtu ning seetõttu on McGregor võtnud plaaniks vallutada Forbesi list järgmisel aastal. «2018. aastal on minu eesmärk olla Forbesi listis number üks ning astuda samm miljardi dollari verstapostini,» jätkas iirlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles