Marca: Abramovitš annab Contele hundipassi

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antonio Conte
Antonio Conte Foto: Alfredo Falcone/LaPresse/Scanpix

Hispaania väljaanne Marca väidab, et olenemata käesoleva hooaja tulemusest lahkub Antonio Conte valitseva Inglismaa jalgpallimeistri Londoni Chelsea tüüri juurest. Klubi omanik Roman Abramovitš olevat itaallasega tülis ning otsustanud mehe vallandada.

Möödunud hooajal Chelsea Premier League’i tšempioniks juhendanud Conte sõlmis triumfi järel klubiga uue lepingu, kuid juba see pani eksperdid kulme kergitama. Nimelt oodati, et itaallane usaldatakse meeskonna etteotsa vähemalt uue aastakümneni, kuid allkirjad sai sama pikk leping kui originaalis - 2019. aasta suveni - ja kerkis vaid peatreeneri palk.

Juba hooaja eel kostusid jutud, et Chelseas käärib. Conte polnud rahul, et klubi ei teinud mängijateturul nõnda aktiivselt tööd, kui ta soovinuks, lisaks ei meeldinud talle, et Abramovitš sekkus tema tülisse Diego Costaga. Sisepingetele on järgnenud ka Venelasest omaniku silmis mitterahuldavad tulemused – Chelsea on küll koduliigas hetkel neljandal kohal, kuid ülivõimsat mängu näitavast Manchester City’st jäädakse maha juba üheksa punktiga. Stamford Bridge’il vannuti näiteks liidritele alla 0:1.

Sel nädalal pidi Conte alla neelama veel eriti mõru pilli – tema Itaaliasse naasmise auks küttis AS Roma Chelseale Meistrite liigas 3:0 sauna. Väidetavalt olevat peatreener matši järel olnud riietusruumis marus ning lubanud iga mehe, kes oma esitust märgatavalt ei paranda, pingile jätta. Puutumatuid mängijaid ei ole, sest tema vallandamist ei karda, oli Inglismaa meedia väitel Conte sõnum.

Marca kirjutab nüüd, et kardab itaallane seda või mitte, aga tulekul hundipass on. Väidetavalt suhtlevad Abramovitš ja peatreener teineteisega vaid läbi kolmanda osapoole, klubidirektori ametit pidava Marina Granovskaja. Väidetavalt teab ka Conte, et meeskond teeb juba tema võimalike järglaste osas eeltööd, aga tema pidavat keskenduma rohkem selle hooaja tulemustele, kui oma tulevikule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles