Cristiano Ronaldot tabas sama saatus, mis Ragnar Klavanit

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Portugali jalgpallikoondise kapten Cristiano Ronaldo.
Portugali jalgpallikoondise kapten Cristiano Ronaldo. Foto: Armando Franca/AP/Scanpix

Valitseva Euroopa meistermeeskonna Portugali jalgpallikoondise peatreener Fernando Santos nimetas mängijad, kes kuuluvad rivistusse novembris peetavates maavõistlustes Saudi-Araabia ja Ameerika Ühendriikidega.

Portugali koondise kaptenit, kõigi aegade edukaimat väravakütti ja enim A-maavõistluseid (numbrid vastavalt 79 ja 147) pidanud Cristiano Ronaldot tabas sama saatus, mis Eesti koondise kaptenit Ragnar Klavanit - rahvusmeeskonna peatreener andis talle keset kibedat klubihooaega puhkust (Martin Reim ei kutsunud Klavanit mängudeks Soome ja Maltaga meeskonda).

Ründajatest kutsus Santos meeskonda Andre Silva (AC Milan), Goncalo Guedesi (Valencia) ja 2016. aasta EMi finaalmatšis Prantsusmaa võrku võiduvärava löönud Ederi (Moskva Lokomotiiv).

«Soovime teatud mängijate võimetest ülevaate saada. Lisaks on need kohtumised hea võimalus kohtuda riikidega teistelt kontinentidelt, kellega me muidu harva mängime. Meie eesmärk on minna Venemaal toimuvale MMil võitlema ning valmistada Portugali inimestele palju rõõmu,» sõnas Santos.

Lisaks Ronaldole said peatreenerilt puhkust veel mitmed kogenud mängijad. Rivistust puuduvad esiväravavaht Rui Patricio, keskkaitsjad Bruno Alves ja Jose Fonte, poolkaitsjad Joao Moutinho ja William Carvalho, ning ründajad Ricardo Quaresma ja Nani.

Portugali rivistus mängudeks Saudi-Araabia ja USA-ga:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles