Kaunis spordipaar: tennisetipp ja NBA meister kihlusid

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caroline Wozniacki ja David Lee.
Caroline Wozniacki ja David Lee. Foto: Caroline Wozniacki / Instagram

Äsja naiste tennise aastalõputurniiri võitnud taanlanna Caroline Wozniacki teatas sotsiaalmeedias rõõmusõnumi: NBA korvpallurist kallim David Lee pani tema sõrme kihlasõrmuse.

27-aastane Wozniacki ja temast seitse aastat vanem Lee kihlusid Bora Boral puhkusel viibides. Sotsiaalmeediasse postitatud õnnelikel fotodel nimetasid mõlemad teist oma hingesugulaseks. Paar on koos olnud alates käesoleva aasta algusest.

Wozniackil on selja taga üks valus kihlus, sest kolm aastat tagasi valmistus ta pulmadeks golfitähe Rory McIlroyga. Maikuus jättis McIlroy aga Wozniacki üleöö maha, andes seejuures naisele oma otsusest teada telefoni teel. Taanlanna on juhtunut hiljem võrrelnud lähedase perekonnaliikme surmaga.

2005. aastal NBAsse siirdunud Lee mängis seal New York Knicksi, Golden State Warriorsi, Boston Celticsi, Dallas Mavericksi ja viimati San Antonio Spursi ridades. Kahel korral Tähtede mängule valitud Lee tuli 2015. aastal Warriorsiga NBA meistriks, ent tänavu suvel sai temast vabaagent ja uut klubi pole ta endale seni leidnud.

Happiest day of my life yesterday saying yes to my soulmate @dlee042

A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on

She said YES! So thrilled to be engaged to my soulmate!

A post shared by David Lee (@dlee042) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles