Hoogu läinud Korona ja Kallaste said järjekordse võidu

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ken Kallaste (keskel).
Ken Kallaste (keskel). Foto: FACEBOOK.COM/KIELCEKORONA

Eesti jalgpallikoondise kaitsja Ken Kallaste ja Kielce Korona alistasid Poola kõrgliigas koduplatsil Wroclawi Slaski 3:0, vahendab Soccernet.ee.

Poola kõrgliiga 15. vooru mäng lubas tabelisse vaadates võrdsete heitlust, sest meeskondi lahutas vaid kaks silma, kuid reaalsuses oli Korona kõvasti üle. Kallaste kuulus teist mängu järjest algkoosseisu ja tegi kaasa kõik 90 minutit.

Korona asus juhtima 25. minutil, kui realiseeriti penalti, kuid trahvilöök määrati üsnagi kaheldavas olukorras. Poolas on kohtunikul võimalus kasutada videokordust, kuid antud juhul ei pidanud peakohtunik seda vajalikuks. Teisel poolajal suutis Korona lüüa veel kaks vastuseta väravat.

Poola kõrgliiga ülitihedas konkurentsis kerkis Korona hoobilt 25 punktiga teiseks, kuid esimest ja kuuendat lahutab vaid kolm silma ja teistel on 15. vooru kohtumised veel pidamata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles