Postimehe video: väravavaht Teleš lõi Nõmme Kalju eest värava

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nõmme Kalju korraldas jalgpalli meistriliiga viimases voorus Narva Transi vastu väravasaju, võites koguni 8:1. Sümboolsel moel pani Kalju tänavuse 101. liigaväravaga hooajale sümboolse punkti ei keegi muu kui Kalju väravavaht Vitali Teleš!

Kui kohtunik Kristo Tohver 83. minutil Kalju kasuks penalti määras, asus seda esialgu lööma ründaja Liliu, kellel kaks väravat juba kirjas ja võimalus kübaratrikiks. Kalju fännid hakkasid aga skandeerima Teleši nime nin peatreener Sergei Frantsev otsustaski, et annab puurilukule võimaluse ka väravalööjana nimi protokolli saada. Teleš läks välja kindla peale ja virutas penalti jõuga otse keskele, jätmata Transi väravas seisnud Aleksei Matrossovile tõrjeks võimalust.

Teleš on Kalju nimekirjas tõeline raudmees, sest viimase kuue hooaja jooksul on ta jätnud vahele kõigest kaks (!) liigamängu. Tänavu võinuks Teleš jõuda saja järjestikuse liigamänguni, ent jäi pidama 99 peale, kuna juulikuises kohtumises tabeli viimase Pärnu Vaprusega anti talle puhkust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles