Igor Prins: kuldmedal jäi suvistesse mängudesse Floraga

Ott Järvela
, Kadrioru staadion
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Levadia peatreener Igor Prins.
FC Levadia peatreener Igor Prins. Foto: Tairo Lutter

FC Levadia peatreener Igor Prins tõdes pärast jalgpalli Eesti meistrivõistluste viimases vooru sportlikus plaanis tähtsusetus mängus FC Floraga tehtud 0:0 viiki, et meeskonnale sai hooaja lõikes saatuslikuks liiga suur hulk viike.

Igor, Levadia saavutas tänavu nelja meistritiitlit püüdnud meeskonna seas teise koha. Kas see on hea tulemus?

Ei saa öelda, et hea. On ju teada, et Levadias on eesmärgiks alati kuldmedal. Järjekordse hõbedaga rahul ei olda. Mis ma ise oskan öelda... kui võtta hooaega, siis leian, et suutsime korralikult mängida.

Kui vaadata esineliku omavahelisi mänge, siis teenisime sealt kõige rohkem punkte (Levadia võitis esineliku miniliiga 21 punktiga, Flora kogus 20, Kalju 13 ja Infonet 10 punkti - toim), aga kui mõelda, kuhu punktid kadusid, siis ei ole saladus, et mängisime üheksa mängu viiki.

Kaotuse tulbas oleme Floraga võrdsed (mõlemad meeskonnad kaotasid hooaja jooksul kaks matši - toim), aga viigid olid need, mis meile kuldmedali osas saatuslikuks said.

Augustis mängisime kohe pärast eurosarja kaks korda järjest Floraga ning ohjad olid mõlemal puhul meie käes, aga lasime need käest (0:0 viigimängus oli Levadia päralt selge mänguline ülekaal ja 3:3 viigimängus andis Levadia käest 3:1 eduseisu – toim). Ongi kodu saladus.

Ütlesid, et sinuga ei olda rahul. Kas su enda ja klubi juhtide hinnang hooajale lahknevad?

Läheme praegu ja istume maha ning kuulame, mis jutud tulevad. Mina proovin alati lähtuda sellest, mis toimub väljakul.

Kui palju õnnestus meeskonna potentsiaalist sel hooajal välja mängida?

Jube raske vastata. Kui võtta hooaja algust, kus kõik oli väga hea ja mängijate panus maksimaalne, siis mingil hetkel tulid apsakad sisse, kus me ei suutnud end väljakul piisavalt realiseerida.

Äsja tuli uudis, et Levadia ja Infonet ühinevad…

… sain hommikul teada. Täitsa üllatav. Kisa-kära oli juba enne mängu algust kuhjaga. Paljude mängijate lepingut lõpevad. Ma ei kujuta ette, millisel moel ja kuidas see toimub. Kõik on lahtine.

Sinu leping lõpeb?

Minu leping on, jah, läbi.

Mis on su soov edasise töö osas?

Tahtsin, et eesootav puhkus oleks palgaline, aga võib vist juhtuda, et nii ei lähe. Eks näis. Võib-olla on asi peagi selgem, et kes jätkab ja kes mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles