Ajalugu teinud Robben vedas Bayerni Dortmundi vastu võidule

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arjen Robben
Arjen Robben Foto: Schueler / Eibner - Pressefoto/imago/Eibner

Saksamaa jalgpalli Bundesliga 11. mänguvooru keskses kohtumises alistas Müncheni Bayern võõral väljakul Dortmundi Borussia 3:1.

Bayern läks mängu 3:0 tänu Arjen Robben 17., Robert Lewandowski 37. ja David Alaba 67. minuti väravatele juhtima. Marc Bartra lõi mängu 88. minutil kodumeeskonna auvärava.

Kui Bayernile oli tegu seitsmenda järjestikuse võiduga, siis vaid mõni nädal tagasi Bundesligat juhtinud Dortmund teenis koduliigas juba teise kaotuse järjest. Sealjuures korrati klubi negatiivset rekordit, kui lasti teist kodumängu järjest endale lüüa vähemalt kolm väravat.

Tänase mängu avavärava löönud Robben tõusis aga oma tabamusega klubi ajaloo kõige resultatiivseimaks välismaalasest väravalööjaks Bundesligas. Väravaid on tal Bundesligas nüüd kirjas 93.

Liigatabelis on Bayernil 11 mänguvooru järel 26 punkti, teisel kohal on 22 punktiga Leipzig ning kolmandal 20 punktiga Dortmund.

TEISED MÄNGUD

  • Augsburg - Leverkusen 1:1
  • Mönchengladbach - Mainz 1:1
  • Freiburg - Schalke 0:1
  • Hamburger - Stuttgart 3:1
  • Leipzig - Hannover 2:1
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles