Liverpooli meedia: Klavan pole meeskonna kaitsemängule jätkusuutlik lahendus (10)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan ja Andy Carroll.
Ragnar Klavan ja Andy Carroll. Foto: Scott Heavey/EMPICS Sport

Eesti koondise kapten Ragnar Klavan kuulus kolmandat mängu järjest Liverpooli algkoosseisu, kui aitas koduklubil alistada West Ham Unitedi 4:1. Kuigi Liverpool on viimases kolmes Klavani osalusel peetud mängus saanud kirja kolm võitu väravatevahega 10:1, leidis näiteks Liverpool Echo, et eestlane pole meeskonna kaitsemuredele jätkusuutlik lahendus.

Liverpool Echo pani Klavanile tänase mängu eest hindeks 6. Kaitsjatest sai temast nõrgema hinde Joe Gomez (5) ning parema Alberto Moreno (7). Mängu teise värava löönud Joel Matipit hinnati sarnaselt Klavanile 6-ga.

Echo põhjendas oma hinnet Klavanile järgnevalt: «Suutis pärast kehva algust end parandada, kuid sattus teisel poolajal kaosesse. Ta ei ole Liverpooli kaitsemuredele jätkusuutlik vastus, kuid pärast tema edutamist põhikoosseisu on Liverpool võitnud kolm mängu.»

Ka Liverpooli fännisait This is Anfield hindas Klavanit hindega 6. Klavaniga sama hinde teenis kaitsjatest ainult Gomez, Moreno ja Matip said hindeks 7.

«Sama lugu, mis viimases liigamatšis Huddersfieldiga – tal läks aega, et mängu sisse elada. Ta andis lihtsaid ja täpseid sööte. Seitsmest pikast pallist leidis tee omadeni neli söötu. Üldiselt oli tal rahulik päev. Kuna Matip lõi värava, sai tema ka kõrgema hinde,» selgitas This is Anfield.

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles