Video: NBA tipptreener palus raevukalt piinliku käitumise pärast vabandust

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steve Kerr.
Steve Kerr. Foto: SCANPIX

NBA korvpallimeeskonna Golden State Warriorsi peatreener Steve Kerr palus vabandust oma käitumise pärast neljapäevases võidumängus San Antonio Spursiga.

Kerr elas end Warriorsi 112:92 võiduga lõppenud kohtumise avaveerandil kohtuniku peale välja, kasutades ebatsensuurseid väljendeid.

«Ma pean paremini käituma, ausalt. See oli lihtsalt piinlik. Mu tütar saatis mulle minust meme’i – kogu internet oli seda täis. Mul on nii häbi. Kui seda videot nägin, küsisin endalt: mis mul viga on?» andis Kerr mõista, et tal on juhtunu pärast väga halb olla.

«Ma olen väga kirglik, kuid selliseid sõnu ma ei tohi kasutada. Ma ei ütleks tavaolukorras mitte kunagi kellelgi selliselt. Kohutav,» jätkas Kerr.

Samas kohtumises elas end kohtunike peale välja ka Spursi peatreener Gregg Popovich, kes ütles otse välja, et kohtunike töö on kuratlikult kehv. «Vot sealt ma seda õppisingi. Ma süüdistan selles Popi,» viskas Kerr nalja.

ESPN kirjutab, et tõenäoliselt kumbki peatreener liigalt trahvi ei saa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles