Video: Riia VEF võttis Ühisliigas vägeva võidu

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riia VEF-i tagamängija Alex Perez viskas eile 15 punkti.
Riia VEF-i tagamängija Alex Perez viskas eile 15 punkti. Foto: vtb-league.com

Läti korvpallitšempion Riia VEF avas eile VTB Ühisliigas võiduarve, alistades koduväljakul kõigest 500 pealtvaataja ees numbritega 94:67 (38:41) Krasnojarski Jenissei.

Janis Gailitise hoolealused pöörasid mängu enda kasuks teisel poolajal, mis võideti koguni 30 punktiga (56:26). Suure võidu aluseks võib pidada kaugviskeid: lätlased tabasid 20-st üritusest 12 (60%), Krasnojarsk aga 35-st vaid 6 (16%).

Võitjate resultatiivsemad olid 15 punktiga Ilja Gromovs ja USA kodakondsusega Alex Perez, Arnolds Hermanis lisas 14 silma. Külalistele tõi 15 punkti nii Anthony Hilliard kui Suleiman Braimoh. Eriti kehv päev oli ekskalevlasel Vitali Ljutitšil, kes tabas kaheksast pealeviskest vaid ühe.

VEF-i hooaja algus pole olnud Ühisliigas kerge. Moskva oblasti Himki, Nižni Novgorodi ja Moskva CSKA vastu saadi enam kui 15-punktilised kaotused, vaid tänase BC Kalev/Cramo vastase Peterburi Zeniidiga püsiti punkt-punkti mängus lõpuni (83:84 kaotus). VEF-il on tabelis nüüd sarnaselt Jenisseile 1 võit ja 4 kaotust, võiduta jätkavad 13 meeskonna konkurentsis Kalev ja Astana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles