Raskekaalu maailmameister kuulutas Joshuale sõja

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtunik pidi loomastunud Deontay Wilderit vastasest eemale tirima
Kohtunik pidi loomastunud Deontay Wilderit vastasest eemale tirima Foto: Kevin Hagen/AP

Deontay Wilder kaitses profipoksi WBC raskekaalu tiitlit, alistades Bermane Stiverne’i nokaudiga. Nüüd ei taha Wilder aga vastaseks kedagi muud kui Anthony Joshuat.

Kuigi Wilder lubas Stiverne’i konkreetselt ringis ära tappa, siis õnneks laipadeni asi ei läinud. Küll aga nokauteeris Stiverne vastase juba esimeses raundis, misjärel lubas minna kallale Anthony Joshuale.

«Kuulutan sulle sõja – kas võtad mu väljakutse vastu? Olen seda kaua oodanud. Tean, et olen tšempion. Tean, et olen parim. Oled testiks valmis?» bravuuritses Wilder.

Järgmisena peaks Wilder kohtuma tegelikult Robert Heleniuse alistanud briti Dillian Whyte’iga, kuid ameeriklane ei anna alla ning soovib vaid üht: Joshuat. «Kuningas ei jälita maamehi. Kuningas valib kuningaid. Tahan Joshuat. Maailm tahab Joshuat, maailm tahab Wilderit. Ma tahan Joshuat. Joshua, tule mulle vastu, kallis. Ei mingeid vabandusi. Pane kuupäev paika, ära oota!»

Joshua promootor Eddie Hearn on kinnitanud, et järgmise kalendriaasta sees kohtub Joshua nii Wilderi, Joseph Parkeri kui Tyson Furyga. Millal täpsemalt, pole veel teada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles