Käsipalli karikasarjas selgus kolmas finaalnelikusse pääsenu

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Käsipall
Käsipall Foto: Elmo Riig

Eesti käsipalli karikavõistlustel peeti üks veerandfinaali korduskohtumine. HC Kehra/Horizon Pulp&Paper alistas kodusaalis Aruküla/Audentese kindlalt 33:22 (15:11) ja jõudis kolmanda meeskonnana finaalnelikusse. Kahe mängu kokkuvõttes jäi kümnekordne karikavõitja peale 74:47.

Kehralased ühinesid HC Viimsi/Tööriistamarketi ja Viljandi HCga, kes pidid edasipääsuks oluliselt enam vaeva nägema, olgugi et esiliigaklubide vastu. Kehral oli avakohtumisest kaasas turvaline 16-väravaline edu ning Aruküla/Audentes sõitis Kehrasse vaid kaheksa mängijaga. Kusjuures puudusid kõik kogenumad mehed ja ka meeskonna põhipommitaja Timo Raukas.

Neist tõsiasjadest hoolimata ei läinud noored – külaliste keskmine vanus oli 16,8 eluaastat – platsile kaotama. Suurema osa avapoolajast hoiti seisu pingelisena ja ehkki võõrustajad rebisid paaril korral kolme väravaga ette, vähendasid Aruküla/Audentese poisid jälle vahe minimaalseks. Alles poolaja lõpuminuteil viskas Kehra mitu vastuseta väravat ja läks pausile 15:11 eduseisus.

Teisel pooltunnil käristas kodumeeskond aga vahe kiirelt seitsmeväravaliseks ja mängu enam käest ei andnud. Vaikselt kasvatati edu kogu poolaja vältel ning lõpuks saadi kindel 33:22 võit. Dmõtro Jankovski ja Antti Rogenbaum viskasid võitjatele 6, Markus Oliver Mädo ja Mihkel Kalvet kaotajatele 5 väravat. Meeskonnad kohtuvad Kehras uuesti juba kolmapäeval, siis Eesti meistriliiga raames.

Järgmised mängud Eesti karikavõistluste veerandfinaalides:

  • 15.11.  18:45  HC Tallinn – Põlva Serviti
  • 17.11.  19:00  Põlva Serviti – HC Tallinn
Tagasi üles