Üks mure lahenes, kuid teine tekkis - kas Kalevil õnnestub Simmonsit hoida meeskonnas?

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cedric Simmonsit pole tänavu põlvevalu seganud ning tänu väga headele esitustele võib tema meeskonnas hoidmine osutuda Kalevile üle jõu käivaks ülesandeks.
Cedric Simmonsit pole tänavu põlvevalu seganud ning tänu väga headele esitustele võib tema meeskonnas hoidmine osutuda Kalevile üle jõu käivaks ülesandeks. Foto: Tairo Lutter

BC Kalev/Cramo andis eile Kalevi spordihallis Venemaa tippklubile Peterburi Zenitile vägeva lahingu, kuid pidi lõpuks ikkagi tunnistama vastase kuuepunktilist, 95:89 paremust. Eesti meisterklubi jätkab VTB Ühisliigat 13 meeskonna seas ainsana võiduta.

«Pärast mänge analüüsime alati detaile, aga täna (eile – toim) jäi tõesti kripeldama see teise veerandi periood, kus Zenit hakkas Branko Mirkovici kahe mehega survestama ning me tegime järjest pallikaotusi. Aga mul pole mängijatele suuri etteheiteid – kõik pingutasid, jooksid, rabelesid. Uskuge, meil pole kerge, kui napid kaotused on all, see sööb võistkonda sisemiselt,» sõnas Kalevi peatreener Alar Varrak pärast viienda vooru kohtumist.

Täna saabub Tallinna meeskonna kauaoodatud uus tagamängija, ameeriklane Isaiah Briscoe, kes peaks klubi komplekteerimise pusles olema viimane tükk. Ent nagu elu on näidanud, pole väikeklubid kunagi uute ohtude ja murede eest kaitstud. Nimelt on üha paremasse hoogu sattunud Kalevi ameeriklasest tsenter Cedric Simmons, kelle meeskonnas hoidmine võib pealinnaklubile peagi muutuda võimatuks ülesandeks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles