Nõmme Kalju raudvara teatas soovist klubist lahkuda

Ott Järvela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Mööl.
Karl Mööl. Foto: Alar Truu / Õhtuleht

Neli hooaega Nõmme Kaljus mänginud ja selle aja jooksul 132-s kõrgliigamängus klubi eest platsil käinud paremkaitsja Karl Mööl teatas päev pärast 2017. aasta hooaja viimast klubimängu, et soovib töökohta vahetada.

«Selle hooajaga lõppes minu leping Nõmme Kaljuga. Loodetavasti järgmine aasta toob uusi ja huvitavaid väljakutseid. Nüüd aga siirdun kuuks ajaks koondisesse ning siis väljateenitud puhkusele,» kirjutas Karl Mööl oma Facebooki-lehel. Seda, mida ta «uute ja huvitavate väljakutsete» all silmas peab, Mööl ei täpsustanud.

Küll aga tänas ta Nõmme Kalju fännklubi Roosad Pantrid, kes tunnustasid teda 2017. aasta fännide lemmiku auhinnaga. «Hea hooaja lõpetuseks premeeriti mind toreda üllatusauhinnaga. Roosad Pantrid valisid mind selle hooaja fännide lemmikuks. See tiitel on mulle väga tähtis ning käsitööna valminud ülivinge karikas leiab kindlasti mu kodus auväärt koha. Toetus tribüünilt annab alati lisamotivatsiooni rohkem pingutada ning ma tänan siiralt Nõmme Kalju fänne sellise tunnustuse eest!»

2009. aastal FC Flora ridades kõrgliigadebüüdi teinud Mööl lahkus rohevalgete seast 2013. aasta hooaja järel ja liitus järgmise aasta veebruaris Kaljuga. Seal mängides tõusis Mööl 2016. aastal Eesti koondisesse, kus on paremkaitses Taijo Teniste järel teine valik. Ta on kahekordne Eesti karikavõitja (2013 Floraga ja 2015 Kaljuga).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles