Euroopa liiga klubi vapustas uudis noore jalgpalluri surmast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dionatan Teixeira (palliga)
Dionatan Teixeira (palliga) Foto: STOKE CITY FC

Kolm aastat Inglismaa kõrgliigaklubi Stoke City hingekirja kuulunud ning seejärel Moldovasse siirdunud 25-aastane kaitsja Dionatan Teixeira suri südamerabanduse tagajärjel.

Slovakkia kodakondsust omanud brasiillane liitus Stoke Cityga 2014. aastal ning tegi kolme aasta jooksul kaasa kõigest kahes kõrgliiga kohtumises, mängides Aston Villa ja Bournemouthi vastu.

Seejärel liitus Teixeira Euroopa liigas palliva Moldova klubi Tiraspoli Sheriffiga, võites klubiga nii liigakarika kui Moldova meistritiitli. Suvel siirdus Teixeira aga kodumaale tagasi, et veeta aega oma pisiperega ning Euroopa liiga alagrupiturniiril enam ei mänginud.

25-aastane brasiillane suri kodulinnas Londrinas, teatas Stoke City oma järelehüüdes. 

«Paar tundi tagasi suri hea mees ja suurepärane jalgpallur, endine FC Sheriffi mängija Dionatan Teixeira. Klubi on traagilisest uudisest šokeeritud. Avaldame Dionatani lähedastele ja sõpradele kaastunnet,» seisis avalduses. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles