Inglismaa kõrgliigas vallandati neljas peatreener

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Slaven Bilic.
Slaven Bilic. Foto: LEE SMITH/Action Images via Reuters

Inglismaa jalgpallimeeskond West Ham United vallandas peatreener Slaven Bilici.

Läinud nädalavahetusel Inglismaa meistrivõistlustel Liverpooli kolmeväravalist paremust tunnistama pidanud West Ham paikneb üheteistkümne vooru järel liigatabelis väljalangemistsoonis. 

49-aastane horvaat sõlmis West Hamiga 2015. aasta juunikuus kolmeaastase lepingu, juhendas meeskonda 111 ametlikus kohtumises, kuid sai hundipassi pärast ebaõnnestunud hooaja algust. Seni peetud 11 liigamänguga on West Ham kogunud vaid üheksa punkti.

Biliciga lahkusid West Hamist ka tema abilised Nikola Jurcevic, Edin Terzic, Julian Dicks ja Miljenko Rak. Ainus treener, kes esindusmeeskonda jääb, on väravavahte juhendav Chris Woods. Uue peatreeneri otsingud käivad ja Bilici asendaja loodetakse leida lähipäevade jooksul.

Bilic on neljas peatreener, kes on käimasoleval Inglismaa kõrgliiga hooajal hundipassi saanud. Läinud kuul läksid lahku Ronald Koemani ja Evertoni ning Craig Shakespeare’i ja Leicester City teed. Crystal Palace’ist sai sule sappa ka Frank de Boer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles