Kindel: Klavani ja Lindpere juhitav jalgpalliklubi mängib uuel hooajal kõrgliigas

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpalliklubi Tallinna Kalevi spordidirektor Joel Lindpere.
Jalgpalliklubi Tallinna Kalevi spordidirektor Joel Lindpere. Foto: Alar Truu / Õhtuleht

Eesti Jalgpalli Liidu (EJL) juhatus kinnitas laekunud avalduste alusel klubid, mis alustavad litsentsiprotsessi 2018. aasta Premium liigaks.

Nendeks klubideks on Tallinna FC Flora, Tallinna FC Levadia, Nõmme Kalju FC, JK Narva Trans, Paide Linnameeskond, Tartu JK Tammeka, Viljandi JK Tulevik, Pärnu JK Vaprus, Maardu Linnameeskond ja JK Tallinna Kalev.

Seoses EJLi klubide litsentsikomisjoni otsusega JK Sillamäe Kalevi litsents tühistada ning Tallinna FC Levadia ja FCI Tallinna ühinemisega ei toimu kolmes kõrgeimas liigas üleminekumänge. Litsentsiprotsessi alustavad Esiliiga ja Esiliiga B klubid kinnitab EJL lähiajal.

Ühtlasi pääses otse kõrgseltskonda Tallinna Kalev, kes saavutas Esiliiga 2017. hooajal Maardu Linnameeskonna järel teise koha. Teadupärast on Kalevi presidendiks Liverpoolis mängiv Ragnar Klavan ja spordidirektoriks rahvuskoondises 107 kohtumist pidanud Joel Lindpere.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles