Metsa esimene kogemus Hollandis: tundus, et oleme poisid meeste kõrval

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karol Mets.
Karol Mets. Foto: Facebook / KarolMets

Eesti jalgpallikoondislane Karol Mets siirdus tänavuse hooaja eel Hollandi kõrgliigas palliva Breda klubi ridadesse. Kuigi teda kasutatakse kord pool-, kord keskkaitses, on kõige tähtsam, et ta saab mängida – eestlane on platsil käinud kõigis 11 tänavuses liigamängus.

«Mulle meeldib praegu keskkaitses mängida, kuna seal on läinud hästi. Kui treener otsustab aga, et pean mängima poolkaitses, siis mängin seal – probleemi ei ole,» on Metsa lühike kokkuvõte oma positsioonilisest olukorrast, mille põhjustas kaptenist keskkaitsja Pablo Mari vigastus.

Eesti koondise peatreener Martin Reim kinnitab, et kuigi Mets liikus Norra kõrgliigast Hollandisse alles kolm kuud tagasi, on juba märke, et tegu on küpsema jalgpalluriga. Reim kasutab isegi võrdlust Ragnar Klavaniga – mõlemad mehed on seni karjääris teinud õigeid valikuid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles